De "Abel Tasman" , voor elk wat wils.

De “Abel Tasman” is een ideaal schip voor een gezellig familiefeest. De hoge, gesloten verschansing maakt het schip veilig voor de kleintjes. Ook mensen die niet goed ter been zijn kunnen goed uit de voeten op het ruime achter- en tussendek en de brede gangboorden. Speciale arrangementen langs de oude havenstadjes van de oude Zuiderzee zijn een genot voor iedereen.

Bruiloft  Ja, ik wil......

Aan boord van de Abel Tasman een onvergetelijke dag beleven. De capaciteit voor een receptie bedraagt 120 personen, wanneer het schip aan de kade ligt is de capaciteit 180 personen. Met passend entertainment kan de bruiloft niet stuk. De kapitein en zijn bemanning staan geheel tot uw beschikking op uw eigen huwelijksbootje. Natuurlijk niet vergeten om aan boord originele bruidsfoto's te maken.

Seminars en trainingen.

Een zeilschip is een afspiegeling van een professioneel bedrijf met zijn kenmerkende bedrijfssituaties. Factoren van buitenaf dwingen de opvarenden tot handelen, soms individueel, vaak in teamverband. Orde en regel is daarbij een basis voor het “overleven”. Eigen verantwoordelijk hebben en tevens afhankelijk zijn van anderen. Koers bepalen, team ontwikkeling en leiding geven zijn een aantal aspecten die aan boord aan de orde komen.

Bedrijfsjubilea

De vlag van uw bedrijf hangt in top. Iedere gast aan boord draagt een fleece-trui of sweater met het logo van uw bedrijf. U wordt ontvangen met koffie/thee met petit-four met uw bedrijfslogo. Alles tot in de puntjes verzorgd en georganiseerd. Een jubileum om nooit te vergeten! Aan boord van de Abel Tasman bestaat de mogelijkheid om de gasten op geheel eigen wijze toe te spreken, formeel of informeel

Relatiedag

Uw beste relaties een dag meenemen naar het verleden met een historische zeilschip. Een bezoek aan het Zuiderzeemuseum of de Bataviawerf. Aan boord genieten van vers gerookte paling, een schippersbitter en later op de dag een echte captainsdinner. Met relaties van nu naar de tijd van toen!  De contacten tussen u en uw relaties en tussen uw relaties onderling worden intensiever en sterker. Succes gegarandeerd.

Winterseizoen

In de wintermaanden is het schip, stilliggend, tegen gereduceerd tarief te huur voor uw feest of nieuwjaarsreceptie. Bovengenoemde mogelijkheden is een kleine greep uit hetgeen allemaal mogelijk is.
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Naupar.

We hebben 6 gasten en geen leden online